PUBLICITAT

L'última obra de Masferrer entra dins la 37a Temporada de Teatre

  • Teatre de Guerrilla s'integra en l'oferta encapçalada per 'La doble vida d'en John'
  • L'actor farà doblet al Principat i presentarà la Nit del Turisme a Andorra
N. SALVÀ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Masferrer, en una imatge promocional d'El xarlatan. Foto: EL PERIÒDIC

L'últim reducte del Teatre de Guerrilla també entrarà dins la programació de la Temporada de Teatre organitzada entre Sant Julià i Andorra la Vella. El dia 7 d'octubre, Quim Masferrer acostarà la seva aproximació personal als xarlatans del segle XXI. "Tenia ganes de parlar de la societat actual, que ha perdut uns valors religiosos, pel que fa a Déu i família, que han deixat pas a la proliferació de tàctiques per ajudar les persones a fer-les sentir bé", va comentar ahir l'actor ahir.

El públic podrà veure el primer espectacle de la marca Teatre de Guerrilla en què no hi participaran ni Carles Xuriguera ni Rafael Faixedas, ja que els dos components van prendre la decisió de deixar la companyia. En el nou projecte Masferrer es posa a la pell d'un xarlatan, que arriba al Centre de Congressos per, primer de tot, fer veure al públic que no es troben bé, encara que ells estiguin segurs que estan perfectament. "Moltes vegades no penses que tens cap malaltia fins que et comencen a treure problemes i defecte", va reflexionar l'autor.

BLA, BLA, BLA...
El protagonista dóna una visió còmica, però amb tocs d'ironia i molta sàtira sobre com la societat moderna recorre a certs productes d'efecte miraculós i terapeutes que s'omplen les butxaques cobrant unes visites per a les quals no sempre tenen la preparació i coneixements necessaris. Per tirar endavant el projecte, Masferrer --que sempre ha estat autor i director de tots els espectacles de la formació d'Arbúcies-- compta amb la col.laboració de Xavier Vilà, actor i ajudant de direcció d'Els Joglars i tot l'equip tècnic i humà que sempre ha mogut Teatre de Guerrilla. A més, els efectes especials que s'orquestraran al Centre de Congressos de la Capital van firmats pel Mag Lari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT