PUBLICITAT

Convocatòria d'ajuts per a l'ensenyament superior

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La convocatòria dels ajuts a l'estudi d'ensenyament superior per al curs 2013-2014 permetrà el lliurament de sol·licituds a partir del proper dilluns dia 2 de setembre, i fins el divendres 4 d'octubre, tal com va informar ahir el Govern en un comunicat.

Aquest ajuts van destinats a estudiants de formació professional superior a Andorra o a l'estranger i als estudiants universitaris de primer cicle a Andorra, a l'estranger o també als que estudien a distància. També els poden sol·licitar els estudiants que cursen formació professional o estudis de primer cicle universitari a distància

Per obtenir l'ajut els sol·licitants han de complir tres criteris. Per una banda, haver cursat estudis oficials i assolir els criteris acadèmics. Per altra, entrar dins dels llindars econòmics fixats, I per altra, superar la puntuació mínima establerta de béns patrimonials.

Al Departament d'Ensenyament Superior es pot obtenir més informació i les sol·licituds es poden lliurar al Servei de tràmits del Govern o als serveis de Tràmits dels comuns.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT