PUBLICITAT

La quarta cursa d'Anyós aspira a superar els 600 participants

  • Des d'ahir està oberta la inscripció a cost de 10 euros a través de www.cursapopular.com
R. M. S.
ANYÓS

Periodic
La sortida de la tercera edició de la cursa d'Anyós, l'any passat Foto: TONY LARA

Els organitzadors de la Cursa Popular d'AnyósPark volen tenir-ho tot previst. Donat el boom pel running al Principat –i fora–, les aspiracions d'aquesta quarta edició són altes i això significa superar els 600 inscrits. L'any passat en van ser 550. Des d'ahir ja es poden formalitzar les inscripcions, a un preu de 10 euros, a través del web www.cursapopular.com. Aquest any es repeteixen traçats i les dues curses, la de 10km i la de 4km, incloent una de nens petits a la pista de tennis coberta (2 euros). Una novetat serà que no hi haurà classificacions per a les categories inferiors, ja que s'ha decidit establir només dues, la masculina i la femenina, per a l'absoluta exclusivament. La cita serà el 22 de setembre.

La carrera puntuarà per a la lliga catalana Championship, el que fa que l'organització pensi en una afluència de corredors superior. A més, comptarà amb la presència dels clubs andorrans i les seves primeres espases –l'últim guanyador masculí va ser Marcos Sanza, del CAVA–. Els recorreguts seran els mateixos que l'any passat, amb distàncies homologades per la FAA.

SUBHASTA D'UNA BICI D'SPINNING / Cada corredor rebrà una bossa amb regals, a més de la samarreta tècnica que serà obligatòria portar durant la competició. A més, hi haurà una subhasta d'una bicicleta d'spinning Techno Gym valorada en 2.200 euros. Els diners recaptats pel sorteig aniran a parts iguals a Càritas i Creu Roja. A més, des de l'organització es demana portar productes alimentaris que no caduquin per al Banc d'Aliments

CLASSES AMB SARA GARCIA / La corredora Sara Garcia, guanyadora en edicions anteriors d'aquesta cursa, ofereix unes classes als inscrits a la carrera i als socis d'AnyósPark en què detalla com córrer, tècnica i fins i tot tàctica. Els entrenaments estan previstos a partir de les 17.00h els dilluns i dimecres des de l'Urban Gym d'Andorra la Vella, i els dimarts i dijous des d'AnyósPark, en aquest cas pel trajecte pel qual es disputarà la cursa, sempre que el trànsit i les condicions de la via ho permetin.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT