PUBLICITAT

Furt amb força de matinada a una empresa de serveis de seguretat

  • La Policia inicia una investigació per aclarir els fets i localitzar als responsables del robatori
J. R. / C. G. / J. R. B.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'establiment que va patir el robatori, la matinada de dilluns Foto: ÀLEX LARA

Nou episodi de furt a un establiment comercial del país, en aquesta ocasió a una empresa relacionada amb la venda de productes i de serveis de seguretat, a Escaldes-Engordany. Tal i com va confirmar la Policia a aquest rotatiu, els fets es van produir la matinada de diumenge a dilluns. Els autors dels fets, que encara no han estat localitzats, van forçar l'entrada del local aprofitant que no hi havia ningú i van accedir al seu interior, per endur-se diversos productes de valor.

La Policia va rebre l'avís del robatori dilluns al matí, després d'una denúncia dels propietaris, i va acudir al lloc dels fets al carrer Isabel Sandy d'Escaldes, és a dir molt a prop de les dependències policials. Un cop escoltats els primers testimonis, van iniciar la pertinent investigació. Durant les darreres 48 hores el Cos ha mantingut converses, a més de amb els propietaris de la botiga de seguretat, amb els comerços de la zona. Només un d'ells, una botiga especialitzada en decoració, disposa de càmeres de seguretat. És per aquest motiu que ahir els agents s'hi van desplaçar per poder obtenir les imatges i intentar aclarir tant els procediments emprats com els autors d'aquest furt.

De moment encara no s'han produït detencions al respecte, va informar el Cos.

Cadena de furts / El robatori a aquesta empresa de seguretat se suma a d'altres incidents de característiques similars que s'han produït darrerament al Principat. El passat dissabte 10 d'agost una banda de tres d'asiàtics va entrar a una joieria d'Andorra la Vella i es va endur un rellotge, per valor de 13.300 euros. En aquest cas no es va tractar d'un furt amb força, sinó que ho va fer un membre de la banda mentre els altres distreien al venedor de la joieria.

Aquell mateix dissabte al matí, però, un dels implicats al robatori va ser detingut a la frontera del Riu Runer. Es tracta d'un home xinès no resident de 42 anys, que va ser detingut com a presumpte còmplice de sostracció i membre d'un grup que es dedica habitualment a aquesta mena de delictes.

I fa tot just un mes es va produir un altre robatori, en aquest cas a un immoble escaldenc. La dona havia quedat amb el lladre per veure un pis per llogar. Un cop va arribar al seu destí, l'individu va colpejar de forma contundent a la dona per robar-li joies i diners. Abans d'abandonar el pis, el seu agressor la va lligar per immobilitzar-la. Tres dies després, la Policia va detenir l'home, un resident espanyol de 50 anys a la duana del riu Runer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT