PUBLICITAT

Formació en prevenció de ludopaties per a personal de bingos

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la formació, aquest juliol. Foto: SFG

Els ministeris de Presidència i de Salut i Benestar van iniciar al juliol la formació dels treballadors del bingo en matèria de prevenció de les conductes patològiques. En total han rebut la formació de trenta empleats distribuïts en dues sessions al juliol, que s'ampliaran amb una nova sessió al setembre.

El curs, de dues hores de durada, està impartit per tècnics del Departament de Benestar i tracta les matèries següents: presentació del fenomen de la ludopatia i altres addiccions associades; introducció a l'abordatge terapèutic i el tractament d'aquestes addicions; incompatibilitats regulades a Andorra per a l'accés a les sales de bingo; i treball en grup sobre les diferents situacions de conductes patològiques possibles relacionades amb el joc.

La darrera modificació de la Llei del bingo, del passat mes de desembre, preveu l'obligatorietat que els treballadors de les sales de joc disposin de l'acreditació del Ministeri de Salut i Benestar que han superat la formació sobre conductes patològiques del joc. La Llei estableix igualment que el personal també ha de rebre formació sobre la normativa antiblanqueig de capital i finançament del terrorisme i sobre els mecanismes de detecció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT