PUBLICITAT

Una nova web rendibilitzarà el capital culinari local

  • El portal ordena l'oferta de 450 establiments per facilitar-ne la recerca
G. GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Núria Rocamora, vocal, i Josep Maria Cabanes, vicepresident, ahir Foto: TONY LARA

L'Acadèmia de Gastronoomia d'Andorra i Pirineus va presentar ahir la seva pàgina web, www.andorrapirineus.com per ordenar i divulgar tota l'oferta gastronòmica i epicúria, local i a banda i banda de les nostres fronteres. I és que el nou portal ja ordena l'oferta de 450 establiments per facilitar-ne la recerca a l'usuari que és qui finalment, els podrà notar després d'haver-ne fet la descoberta.

El vicepresident de l'entitat i subdirector de banca país d'Andbank, Josep Maria Cabanes, va explicar ahir que «l'Acadèmia confirma una aposta pel turisme gastrònomic, que és cada dia més rellevant», i va afegir que «la nostra és una plataforma digital de patrocini gastronòmic». Núria Rocamora, vocal de l'Acadèmia, també va argumentar que «la web és la primera iniciativa que consolidem però de cara a la tardor ja engegarem altres projectes com ara trobades internacionals i concursos gastronòmics». Projectes que començaran a prendre forma a començaments del 2014. Rocamora va insistir en el caràcter internacional de l'entitat, que està afiliada a les homologues de Catalunya i Espanya, i a l'Acadèmia de Gastronomia Internacional.

UNA PÀGINA DINÀMICA / Andorrapirineus.com neix amb la filosofia de ser una web molt dinàmica, on l'usuari a més de trobar-hi l'oferta gastronòmica més completa, podrà expressar-hi la valoració de la seva experiència. La pàgina apareix de moment en català i castellà però, Cabanes va anunciar que «ja s'està treballant perquè aparegui també en breu, en francès». A més a més, també mostra dos espais diferenciats, la part pública que és la pàgina inicial amb diferents seccions, i la zona privada per als acadèmics. A l'espai públic, l'usuari pot consultar-hi seccions d'interès i informació com ara un descriptiu de l'Acadèmia i dels seus membres, la llista de restaurants d'Andorra i dels Pirineus, també amb una petita descripció, cuina i preu orientatiu, a més d'un cercador; els productes i els productors autòctons que com els restauradors es poden sumar gratuïtament a la iniciativa, l'actualitat de l'entitat que recollirà notícies, presentacions conferències i publicacions, entre d'altres i per últim, els enllaços que establiran el vincle amb les pàgines web que puguin ser d'interès i que estan relacionades amb l'activitat de promoció de l'Acadèmia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT