PUBLICITAT

Unes 4.000 persones assisteixen als Vespres d'Estiu

  • Els comuns valoren la col·laboració entre les administracions de manera molt positiva
EL PERÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Unes 4.000 persones han assistit als espectacles programats als Vespres d'Estiu, que aquest any, per primer cop, han organitzat conjuntament els comuns d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. Concretament, als espectacles que s'han fet a la parròquia laurediana hi ha assistit unes 2.500 persones, mentre que a la capital el nombre d'assistents s'ha situat als 1.500. La mitjana d'assistents als espectacles celebrats a Sant Julià de Lòria ha estat d'unes 300 persones. Tots els concerts dels Dimarts de Música han congregat un nombre similar d'espectadors. Pel que fa als Dijous de Teatre, els espectacles programats han registrat una mitjana de 400 espectadors. En aquest sentit, l'espectacle de clausura, a càrrec de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, ha estat el que ha congregat més públic, un total de 500 persones.

El Comú de Sant Julià de Lòria ha valorat molt positivament aquests resultats i ha destacat l'elevada assistència de públic, la qualitat dels espectacles i l'increment del nombre de turistes, entre altres aspectes.

D'altra banda, la mitjana d'assistents als espectacles programats a Andorra la Vella s'ha situat en els 300. En aquest sentit, des de la capital valoren molt positivament la diversitat d'escenaris, ja que els espectacles s'han desenvolupat a la plaça Guillemó, a la plaça del Poble, a la piscina exterior dels Serradells i al jardí de l'església de Santa Coloma.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT