PUBLICITAT

Vinyes vol recuperar posicions al Ral·li de Ferrol

  • La cita gallega incorpora el ?shakedown' abans que s'iniciï la competició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El pilot Joan Vinyes, dins de l'habitacle del Suzuki Swift Foto: FOTO ESPORT

Joan Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader, amb el Suzuki Swift S1600, es retrobaran amb la competició a Ferrol. Per a Vinyes serà l'última cita gallega de la temporada i és una bona oportunitat per recuperar posicions en les diferents classificacions del Campionat d'Espanya de Ral·lis d'asfalt, en les quals estan lluitant els Swift S1600 de l'equip Suzuki Motosport.

El traçat tindrà 171,76km cronometrats, repartits en 9 especials (5 de diferents). En total, 521,57km. La prova de l'Escuderia Ferrol es disputarà en dues jornades amb escenaris diferents en cadascuna d'elles. Els pilots es trobaran amb les dificultats habituals en un ral·li ben conegut per unes característiques molt particulars: molts encreuaments, carreteres estretes, asfalt en mal estat, a més de la meteorologia, sempre canviant a Galícia.

«En aparença i sempre per la informació que ens ha arribat sobre paper», segons el pilot andorrà, «el recorregut del dissabte és molt tècnic, per carreteres molt estretes i segurament brutes. O sigui que el Swift cabrà just a la zona asfaltada i en ocasions haurem de ficar-nos a la cuneta. Sobretot en aquests llocs, en els reconeixements, haurem d'assegurar-nos no hi hagi cap sorpresa amagada».

Una novetat d'aquesta edició al Ral·li de Ferrol és que per primera vegada aquesta temporada es disputarà el shakedown abans d'iniciar el ral·li. «Per mi és molt positiu. Són dos mesos sense pujar al Swift S1600 i, no hi ha dubte, que és d'agrair tenir la possibilitat de recuperar sensacions al volant del cotxe de competició. Fins i tot es poden fer algunes proves en funció del que hàgim vist en els reconeixements». Demà ja hi haurà ambient al Ferrol, dissabte serà la primera etapa, i diumenge la competició acabarà al migdia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT