PUBLICITAT

Els morosos no podran optar als crèdits especials de l'administració

  • El Govern modifica les ajudes a emprenedors i innovadors
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Les persones que tinguin deutes amb l'Administració no podran ser beneficiaries dels préstecs dels programes de finançament privilegiat. Aquesta és una de les modificacions que ha fet el Govern en els decrets dels microcrèdits per a negocis de nova creació i de crèdits de finançament privilegiat d'empreses de valor afegit o de caràcter innovador.

Segons va informar ahir el Govern mitjançant un comunicat, les modificacions d'aquests decrets tenen com a finalitat ampliar la tipologia de les garanties que ha d'aportar el sol·licitant en aquests casos.

Les modificacions aprovades pel Govern corresponen al Decret de qualificació d'interès nacional i social d'un programa de microcrèdits destinat al finançament privilegiat d'empreses o negocis de nova creació establerts al país i al Decret de qualificació d'interès nacional d'un programa de crèdits destinat al finançament privilegiat d'empreses de valor afegit i/o de caràcter innovador.

Amb els canvis aprovats, les garanties que podran aportar els sol·licitats podran ser tant de tipus personal com real, mentre que abans només es podien aportar de tipus personal. A més, les modificacions també contemplen que les persones deutores amb l'Administració no puguin ser beneficiaries de préstecs privilegiats. Així es vol aconseguir un millor funcionament del procediment d'atorgament i control dels programes de finançament privilegiat.

Tots aquests canvis i variacions sortiran publicats aquesta setmana al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT