PUBLICITAT

215 visites nocturnes al Camí Hidroelèctric d'Engolasters

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Una de les 215 visites nocturnes al Camí Hidroelèctric d'Engolasters que ha tingut lloc aquest estiu. Foto: FEDA

Les visites nocturnes al Camí Hidroelèctric d'Engolasters van reunir aquest estiu un total de 215 persones. Aquestes visites van ser organitzades per FEDA i el Museu MW, i pensades perquè el visitant s'acosti d'una manera diferent a aquest espai cultural i natural del país.

Les visites es van realitzar el 26 de juliol, l'1 i el 17 d'agost, en dos horaris diferents, a les 21.30 hores i a les 23. Segons van assenyalar des de FEDA, les xifres de participació assolides aquest segon any de funcionament de l'activitat són similars a les de l'any passat.

Aquesta visita gratuïta permet als visitants recórrer, seguint les explicacions del guia, tots els punts que es poden veure a la llum del dia, com ara la casa de guardes, la vagoneta de servei del 1932, i l'interior de la presa d'Engolasters, tot en un ambient distès i familiar. Cal recordar que va ser l'any 1934 quan es va inaugurar la presa per a la central de FEDA.

L' èxit assolit aquest any fan pensar que el proper any les activitats es tornaran a repetir per tal que cada cop més persones en puguin gaudir d'una zona del país de gran interès cultural i paissatgístic. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT