PUBLICITAT

Suport a l'alternativa

  • L'empresari Lluís España es presenta amb Sisco Valverde i els jugadors accepten esperar al dia 28
R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Valverde, de rosa, observa Moliné, a la dreta ahir al vestidor d'Aixovall, mentre al mig hi és España i alguns dels jugadors que van ser a la reunió Foto: TONY LARA

Cadascú va dir la seva ahir a la reunió al vestidor d'Aixovall on els jugadors del FC Andorra, el cos tècnic i els directius –presents i futurs– intentaven arribar a una entesa per tirar endavant l'equip que hauria de jugar en la Primera Catalana. L'empresari Lluís España, que es presenta com l'alternativa a la directiva actual, a la qual no vol veure ni en pintura en el seu hipotètic grup de treball, es va presentar amb un aval com Sisco Valverde, «home de futbol», per aconseguir presentar un «pla de futur» creïble i sobretot convincent per als jugadors, que tenen de límit el dia 30 per buscar equip. Així doncs, la plantilla, 12 jugadors només, va veure amb bons ulls al nouvingut, i així les aigües es van calmar, tot i que durant la reunió, de més d'una hora, hi va haver crits pel malestar que s'ha creat. Els jugadors, a partir del dia 28 quan es faci l'Assemblea Extraordinària prevista, sabran cert el que hi haurà, i llavors diran si segueixen o no, però el que va quedar clar ahir és que la porta la tenen oberta.

España havia avisat que es presentaria amb companyia solvent, i així ho va voler fer amb Sisco Valverde, exjugador, descobridor de perles futbolístiques i home respectat, i que ara formarà part de la junta que presentarà l'empresari. «Si fins ara hem donat confiança a gent que no se la mereixia, ara és quan l'hem de tenir», va dir ahir Ilde Lima, un dels pesos pesants de la plantilla. «Valverde és una persona de futbol i ens ha confirmat la versió d'España», va assegurar. Per la seva part, Justo Ruiz, l'entrenador, parlava ahir de la reunió «necessària» que es va fer, i del pla de futur «que és fer-se càrrec del FC Andorra, respectar la situació contractual de cadascú, i millorar en les possibilitats que es pugui». Amb això, va assumir la temporada que l'espera, tot reclamant urgentment un porter: «Serà una temporada dura». En aquesta línia va parlar España, que deia que el club hauria de «buscar» jugadors, tot confirmant que l'equip jugarà «amb una sabata i una espardenya». Amb tot, va anunciar noves equipacions per als jugadors i que el dia 4 es liquidarien els comptes amb la Federació Catalana de Futbol. España, en tot cas, va insistir en què ell de moment no pot «fer res» perquè «no som ningú encara».

MOLINÉ, A LA JUNTA «PER COLLONS» / Segons l'actual president, François Moliné, la seva presència a la futura junta gestora que tindria a Lluís España com a màxim mandatari és obligatòria: «Parlant clar i català, per collons». España, per la seva part, assegura no tenir-ho clar i deixa en mans de l'advocat Marc Forné que estudiï si això ha de ser així per llei o no, i en tot cas, despatxar Moliné o acceptar-lo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT