Setè diploma de 'finisher' per a Torreño a Copenhague

COPENHAGUE

Alfons Torreño va aconseguir el setè diploma de finisher aquesta temporada en l'Ironman de Conpenhague que es va disputar el diumenge passat a Dinamarca.

El corredor del club AnyósPark va dedicar més d'onze hores en completar els 3.800 quilòmetres de natació, els 180 en bicicleta i per acabar, la marató de 42 quilòmetres a peu per acabar el 1.061 de la classificació general sobre un total de 1.255 arribats a meta –es van retirar més d'un centenar d'inscrits– i el 269 sobre 328 de la seva categoria, màster-40.

Torreño va començar amb força en la seva millor especialitat, la natació, per situar-se en la posició 423 després de poc més d'una hora; en el tram a bicicleta, però, va anar cedir terreny fins que després dels 180 quilòmetres ja ocupava la posició 1.441. En la marató va ser més regular i de fet des del quilòmetre 24, que anava el 1.467è, va anar remuntant posicions fins que beneficiat per les retirades va poder acabar el 1.061, a tres hores del primer, el danès Jens Petersen-Bach.