PUBLICITAT

Jandro, ambiciós: "Encara falten conceptes per polir"

  • El tècnic matisa que tres errades contra el Barça van ser gol, però lloa l'actitud de l'equip
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jandro Álvarez. Foto:

Les conclusions de Jandro Álvarez a l'acabament del partit de presentació de la nova temporada del BP contra el Barça mostren el caràcter ambiciós de l'entrenador lleonès.

El seu equip es va deixar la pell a la pista del Complex Esportiu d'Encamp, malgrat la derrota per 1-4 davant d'un dels que estan cridats a lluitar pel títol en la Divisió d'Honor: "Hem comès tres errades en defensa que ens han costat tres gols. És important adquirir els conceptes perquè això no passi", va admetre. La solució a un dels punts febles que ja arrossegava el BP quan De la Rosa era a la banqueta i que sempre es paguen cars en la Divisió de Plata passa per continuar treballant en aquest aspecte, sobretot de cara a l'inici de la Lliga, tot i que el 9 de setembre, tres dies abans, hi ha partit de les semifinals de la Copa Catalana que de nou enfrontarà el BP amb el Barça.

Jandro, tot i això, va mostrar-se més que satisfet amb la pretemporada que està fent la plantilla tricolor en indicar: "En actitud s'ha de posar un deu a tots els jugadors, han fet una gran feina. Davant teníem un Barça en què l'exigència és altíssima i també és cert que el cansament, amb tant treball físic, es nota".

CARMONA ESPERA L'ASCENS
També és important sentir una veu externa, en aquest cas d'un entès com és el tècnic blaugrana Carlos Carmona: "M'ha agradat molt el BP. Té un gran equip i no sé si pujarà perquè amb només un grup serà un any duríssim a Plata, però esperem que sí".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT