PUBLICITAT

La Seu celebra la festa del carrer dels Canonges

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Ahir, divendres 16 d'agost, a quarts de deu de la nit, es va iniciar la festa del carrer dels Canonges de la Seu d'Urgell amb una cercavila. Tot seguit, van començar a sonar els primers acords de música tradicional amb l'orquestra La Sonsoni. I a partir de la mitjanit la festa va continuar al parc del Cadí amb un concert jove.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell va informar ahir que la festa d'aquest carrer del centre històric de la capital alturgellenca seguirà demà dissabte, 17 d'agost, amb un ball de nit amb Sisco i NandoDiu, a partir de les onze de la nit. Abans però, se celebrarà un sopar de germanor del carrer Major de la vila, a partir de les deu de la nit. El sopar tindrà lloc concretament a la plaça Patalín. També hi haurà ball amb l'organista Joan Martó.

La festa s'acomiadarà diumenge, 18 d'agost al vespre. Amb tot, els urgellencs encara podran participar a les dues del migdia, al dinar popular amenitzat pel Truqui. A més, a la tarda també se celebrarà un bingo al local dels Joves de l'Alt Urgell. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT