PUBLICITAT

El podi a l'Espanyol ha de servir per somiar amb cotes fins ara llunyanes

  • L'equip infantil que va ser tercer a la Corunya forma ara una selecció que no descarta res
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'equip infantil celebra el subcampionat de Catalunya aconseguit a l'abril d'aquest any a Cambrils Foto: AHC

L'equip infantil de l'Andorra HC Cevalls que al maig va aconseguir una gesta mai assolida per un equip del club que presideix Llorenç Miquel, com és finalitzar en la tercera posició del Campionat d'Espanya i subcampió de Catalunya, forma ara la columna vertebral d'una selecció sub-17 que de l'1 al 7 de setembre a Alcobendas (Madrid) buscarà en el campionat d'Europa posar la cirereta del pastís a una temporada de somni.

El combinat que dirigeix Roger Corral serà un dels deu que es juguen el ceptre del Vell Continent en aquesta categoria i aquí ningú no descarta res. «És un grup ambiciós, no sabem on pot estar el seu límít», va admetre ahir el seleccionador.

Defensa el títol Espanya, que està en el grup A juntament amb Itàlia, Anglaterra, Suïssa i Àustria i que les en les seves files compta amb el gruix de jugadors que es va proclamar campiona d'Espanya infantil. «És la favorita, gairebé la mateixa que ens va eliminar en semifinals marcant el 3-2 en l'últim minut», recorda Corral.

La tricolor aspira en el grup B a fer-se un forat en les semifinals; això passa per acabar la lligueta com a primer o segon. Els seus màxims rivals seran la subcampiona d'Europa, França, i la temible Portugal, sense menysprear les opcions d' Israel i Alemanya, a priori els més febles.

La preparació està sent l'adequada per arribar a Alcobendas en les millors condicions. El grup va començar el treball físic el 15 de juliol i des de l'1 d'agost s'està entrenant a la pista. Són dotze els jugadors que hi ha preseleccionats: els porters Carles de Sousa, Rui Veigas i Ivan Òdena; i els jugadors Arnau Dilmé, Oriol Antequera, Adrià Antequera, Gerard Miquel, Marc Rodríguez, Marc Pallarès i Anton Borrell, a més dels alevins Arnau Solé i Lluc Penedès. Corral n'ha de descartar dos per quedar-se amb un grup de deu i no ho té gaire clar encara... Signe de que vagi qui vagi, es pot aspirar a cotes fins ara llunyanes.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT