PUBLICITAT

España: «Tothom se m'ofereix per fer-se abonat»

  • La Federació Catalana permet al candidat a assumir la gestora pagar el deute a partir del 28
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Lluís España ja somriu perquè tot està anant pel bon camí perquè el FC Andorra pugui sobreviure a la crisi institucional més preocupant de totes les que ha viscut en els seus 71 anys d'història. El candidat a assumir la junta gestora a partir del 28 d'agost, si és votat en l'assemblea extraordinària, ho ha deixat tot a punt fins llavors. Ara, segons assegura, «cal esperar dos dimecres» i ha marxat de vacances.

España va començar a veure la llum el passat dilluns quan va buscar un advocat, vist que François Moliné havia marxat de vacances sense haver creat el grup de treball ni sense preocupar-se de buscar el llistat de socis per poder convocar l'assemblea, necessària perquè els socis votin si cal canviar de president. Ahir, l'empresari lauredià encara va rebre més energies gràcies a les trucades que està rebent: «El telèfon no ha parat de sonar aquests dies. Estic sentint el suport de la gent, que m'anima i se m'ofereix per fer-se abonat. No m'esperava tant agraïment. No ho sembla, però tothom m'està demostrant que el FC Andorra és un club estimat al Principat, amb una força que no és palpable, però que existeix. No hi ha dubte».

«ÉS UNA ENTITAT RENDIBLE» / España s'està adonant que el FC Andorra és un club amb futur, malgrat el deute de més de 300.000 euros generat per la directiva que encapçala Moliné. Si la setmana passada havia explicat a aquest rotatiu que a partir del gener tenia un espònsor interessat si la seva gestió era bona, ahir encara va donar notícies més bones: «M'han proposat un patrocinador per ja mateix, per al setembre. No hem parlat de xifres però era un interès ferm».

Tant suport ha rebut per part de Govern, de la plantilla, dels assistents a la reunió del dijous passat, d'espònsors i fins i tot de la gent del carrer que España va assegurar: «Veig que aquesta entitat pot fer calés. Es pot pagar tot i estalviar per eixugar el deute, no tinc dubtes. Vull demostrar que es pot generar superàvit», va sentenciar.

Abans de marxar España va deixar l'última feina enllestida: parlar amb la Federació Catalana, explicar-li la situació actual i demanar-li si pot pagar el deute de 8.500 euros pels arbitratges de la temporada passada a partir del dia 28: «M'han dit que no hi ha problema. Tothom està receptiu».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT