PUBLICITAT

L'Andorra debutarà a Sevilla en una lliga amb onze clubs

  • El calendari no contempla jornades de descans i sí una plaça «a determinar», pendent del Saragossa
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

La Reial Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) ja ha fet públic el calendari de la Superlliga masculina 2013-2014, que comptarà amb onze equips.

El fet de ser una xifra imparell no significa que en cada jornada hi hagi un equip que no jugui. Per exemple, en la primera jornada el CAI Terol és l'únic sense rival, però enlloc detallar el típic «descansa», la RFEVB ha posat «a determinar», paraula que va alternant partits a casa i a domicili. Darrere de tot això hi ha el Saragossa, club que no té el suport públic i que a sobre va patir la mort del seu president, Javier Cortés la setmana passada. Fa uns dies ha iniciat una campanya sota el lema ««Salvar al volei a Saragossa» per trobar una fórmula que el permeti quadrar el pressupost necessari per jugar tornar a jugar len la Superlliga.

CAJASOL, ENTRE ELS QUATRE MILLORS / El CV Andorra, de la seva banda, debutarà en la pista del Cajasol Juvasa de Sevilla, el pròxim 12 d'octubre: «Aquest equip, juntament amb l'Almeria i l'Eivissa, estan un pas per darrere del favorit Terol.», va explicar Lluís Hillaire. En la segona jornada arribarà el debut a casa, el 19 d'octubre davant l'Illa Grau. Hi ha aturades per Nadal i Setmana Santa i la Lliga regular acabarpa el 23 de març a la pista de l'Emevé de Lugo.

Siguin onze o dotze els equips en competició només baixarà a la Superlliga 2 l'últim classificat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT