PUBLICITAT

Esteve serà el pregoner de la Festa Major de la Seu d'Urgell?

  • Es basarà en experiències molt diferents i molts difícils
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
El pilot d'Oliana Isidre Esteve amb les seves dues publicacions. Foto: EL PERIÒDIC

El pilot olianenc Isidre Esteve serà aquest any l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa Major de la Seu d'Urgell el pròxim dissabte 24 d'agost, a les nou del vespre, des del balcó de l'Ajuntament de la capital de l'Alt Urgell. Esteve va rebre a mans del mateix alcalde de la Seu, Albert Batalla, la proposta de fer el pregó de la festa major, i va explicar que el seu pregó es basarà en experiències molt diferents i molts difícils que ha viscut al llarg de la seva vida esportiva, segons relata l'Ajuntament de la Seu en un comunicat de premsa.

Esteve, reconegut pilot de motos, va patir un accident l'any 2007 en el rally Bajo Almazora (Almeria) provocant-li una greu lesió medul·lar que el va deixar en cadira de rodes. A partir del 2008, s'incorpora a la competició de rallys de cotxes amb un vehicle adaptat, participant al Campionat d'Espanya de Rallys Tot Terreny i al Dakar.

Paral·lelament, el pilot olianenc va crear la Fundació Isidre Esteve que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per una lesió medul·lar, sense oblidar la seva vinculació amb el món de l'esport.

Lesió medul·lar / La Fundació treballa per millorar la mobilitat d'aquelles persones que pateixen lesió medul·lar a través de la motivació i la superació a través de l'esport i tenint com a referent l'optimisme i l'esperit de superació del propi Esteve.

La Fundació Isidre Esteve també treballa i col·labora en diferents projectes com el coixí intel·ligent o el Centre Esportiu Pont, entre d'altres.

Esteve també ha publicat el llibre autobiogràfic La suerte de mi destino, sent un clar cant a la vida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT