PUBLICITAT

El grup de treball està per fer i España treballa des de l'ombra

  • Trucarà a la FCF per dir-li que si ell assumeix la gestora, pagarà els 8.500 ? que es deuen
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

La imatge que està donant el FC Andorra en els darrers dies fa pensar en la crònica d'una mort anunciada, però Lluís España es nega a que el club esportiu amb més història del Principat mori i s'ha posat a treballar des de l'ombra per evitar-ho.

D'una banda, la situació del club és lamentable. La reunió extraordinària de dijous s'ha pres des del punt de vista de la junta en un cúmul de paraules boniques sense cap efecte. Els quatre directius que queden no donen senyals de vida al club. Ningú no sap res ni de Jacob González ni d'Òscar Royo, Toni Puig –que havia de crear el llistat de socis per convocar l'assemblea– tampoc està per la labor de lluitar pel club i el president, François Moliné, està de vacances des del divendres i no pensa tornar fins el dilluns de la setmana que ve. Havia de crear un grup de treball abans de que la junta gestora s'aprovi el 28 d'agost, però res. Ni està fet, ni sembla que es farà. La postura de Justo Ruiz era de condol: «El dimarts vinent la plantilla començarà la pretemporada com havíem dit, però estic fart de la irresponsabilitat de la junta. No ha complert la seva part i han abandonat el club quan la seva supervivència està en joc».

De l'altra banda hi ha España, que ahir respirava optimisme. «Ja tinc advocat i demà [per avui] trucaré a la Federació Catalana de Futbol, que es veu que estan trucant al club però ningú contesta, per avisar que si assumeixo jo la junta gestora pagaré els 8.500 euros que deu el club pels arbitratges del curs passat». L'empresari és ara l'únic que pot evitar la mort de l'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT