PUBLICITAT

El Barça comença la feina amb la visita dels nens

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
La plantilla del Barça atenen les qüestions dels nens, ahir al Complex. Foto: ÀLEX LARA

Una vintena de nens i nenes dels esports d'estiu d'Encamp van poder pogut compartir ahir a la tarda una estona amb els jugadors de l'equip de futbol sala del FC Barcelona Alusport, segons va informar l'Agència de Notícies d'Andorra (ANA).

Aquest va ser l'inici de l'estada per a l'equip que encapçala Marc Carmona,a diferència de la secció d'handbol blaugrana, que ho va fer el divendres passat després de cinc dies de treball. Els infants van poder transmetre les seves preguntes i inquietuds als jugadors, que com no podia ser d'una altra manera, també es van fer les fotografies de rigor amb els seus fans, van signar samarretes i van fer uns tocs de pilota amb ells.

Els tècnics del Barça van assenyalar que aquest any, les «temperatures fresques» són més favorables per a la preparació dels futbolistes que la calor de l'any passat i que s'agraeix ara que s'ha de fer físic. Els nens van preguntar sobre l'objectiu de la temporada o les possibilitats de jugar a Europa, entre altres, que com cada any serà el d'intentar lluitar per tots els títols que hi hagi en joc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT