PUBLICITAT

Gil Blasi guanya el primer premi de l'Instagram#andorralavella

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El guanyador (2on per la dreta). Foto: ANA / A. R.

Ahir es van lliurar els premis del concurs Instagram #andorralavelladefesta que va organitzar el Comú durant la Festa Major i a través del qual tothom podia penjar en aquesta xarxa social imatges de la festa realitzades amb el telèfon i etiquetades corresponentment.

Gil Blasi, amb l'usuari @gilblasi, va ser el guanyador i es va endur un Samsung Galaxy mini gràcies al patrocini de Grans Magatzems Pyrénées. La fotografia de Gil Blasi és una imatge d'un nen d'esquena amb la samarreta gegantera d'Andorra la Vella i al fons els gegants Carlemany i Ermessenda a la plaça Guillemó.

El segon premi va ser per Diego Contreras, que respon al nom d'usuari de la xarxa d' @diego_landia, amb una imatge del concert dels Catarres. Diego Contreras es va endur un abonament per a la propera Temporada de Música i Dansa, informa l'ANA.

Finalment el tercer i darrer premi va ser per a Maria José Torres, @loveoloquiero, immortalitzant la rotllana gegant de la sardana a la plaça del Poble. Maria José Torres va obtenir com a premi un abonament per a la propera Temporada de Teatre de la capital. Les fotos presentades passaran a ser propietat del comú i formaran part del seu arxiu. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT