PUBLICITAT

Detingut un xinés pel robatori al país d'un rellotge valorat en 13.000 euros

  • L'home formaria part d'un grup especialista en aquests delictes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir el passat dissabte un home com a presumpte còmplice del robatori d'un rellotge valorat en 13.300 euros a una joieria i membre d'un grup dedicat a aquesta mena de delictes. A més, durant la setmana passada, la Policia va detenir també un home per possessió d'èxtasi i cinc persones per delictes contra la seguretat col·lectiva, tots ells per conducció amb alcoholèmia. En total van ser 7 les persones detingudes pels agents policials entre el 5 i el 11 d'agost.

ROBATORI / Aquest dissabte a les 11 hores es va produir la detenció, a la frontera del Riu Runer de Sant Julià de Lòria, d'un home xinès no resident de 42 anys com a presumpte còmplice de sostracció en una joieria de la capital d'un rellotge valorat en 13.300 euros. Segons va informar la policia, presumptament l'home seria membre d'un grup que es dedica habitualment a aquesta mena de delictes, juntament amb almenys altres dos autors materials.

ALTRES ACTUACIONS / D'altra banda, el passat dia 5 d'agost també a la frontera del Riu Runer els agents van detenir un andorrà de vint anys per possessió de 29 grams d'estupefaent MDMA (èxtasi), i el detingut va ingressar posteriorment al centre penitenciari de la Comella.

Durant aquesta setmana també es van realitzar cinc detencions per conducció amb alcoholèmia. La taxa més alta és de 1,65 g/l, d'un resident espanyol de 30 anys a qui també es va trobar una «ínfima quantitat de cocaïna». Els altres detinguts per la policia són de nacionalitat andorrana, peruana i portuguesa, entre els 20 i els 43 anys d'edat. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT