PUBLICITAT

Un ciclista enxampat amb tabac de contraban a l' N-145

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
La bicicleta i la motxilla de grans dimensions que contenia el tabac de contraban. Foto: MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra van enxampar un ciclista que carregava una motxilla de grans dimensions amb tabac de contraban valorat amb 2.479 euros. En concret portava 530 paquets de tabac ros i 305 grams de picadura de tabac, una quantitat que supera el límit permès.

Els Mossos el van aturar mentre circulava amb una bicicleta plegable per l'N-145 en direcció a la Seu d'Urgell. Es tracta d'un home de 40 anys, veí de França i nacionalitat turca. Els fets van tenir lloc el passat divendres pels volts de dos quarts de cinc de la tarda. La policia va tramitar una denuncia administrativa per un delicte de falta per contraban.

A aquests actuacions policials cal afegir que en una de les intervencions, els agents van interceptar a un veí de la Seu un total de 3.000 paquets de cigarretes valorats en 4.620 euros. En una de les intervencions, els agents van interceptar a un veí de la Seu un total de 3.000 paquets de cigarretes valorats en 4.620 euros. En una altra es va imposar una sanció per valor de 1.286 euros per una infracció de contraban a un francés que transportava 650 paquets de cigarretes de diverses marques. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT