PUBLICITAT

Tot per fer i Moliné, de vacances

  • El president ha marxat sense haver creat el grup de treball i España es mobilitza tot i no tenir poders
IVÁN MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Moliné consulta el seu mòbil, moments abans de la reunió extraordinària del dijous passat, al Casal de l'Esport Foto: ÀLEX LARA

Veure per creure. François Moliné va marxar divendres a primera hora de la tarda de vacances amb tots els deures sorgits de la reunió extraordinària de la nit anterior per fer. S'havia acordat crear un grup de treball, que encara no s'ha confeccionat, mentre no es feia l'assemblea que permetés votar per donar entrada a una junta gestora. El president tampoc ha aclarit si pot donar el relleu a una altra persona a través de dita gestora, en aquests moments que hi ha deute. Però res. Amb el futur del FC Andorra en joc, el president ha marxat a la platja fins el dilluns de la setmana que ve.

El que no s'ha quedat de mans plegades és España. Ahir mateix es va reunir amb el cap de Govern, Toni Martí, qui el va encoratjar per continuar endavant per salvar el club de la desaparició. «Va ser una trobada fantàstica. Em va oferir tot el seu suport sempre i quan les coses es facin bé, sempre i quan siguem transparents amb els números del club i fem una bona gestió econòmica». España va comprovar en primera persona que l'Executiu no es desentén de la situació i que simplement no va desbloquejar els 52.000 euros de la subvenció perquè ha perdut tota la confiança en la junta actual.

L'ASSAMBLEA, EL DIA 28 A ESCALDES / Tampoc s'ha quedat de mans plegades Justo Ruiz, que vist que Toni Puig ahir encara no tenia tot en regla per fer la convocatòria de l'assemblea tot i que es tracta d'un aspecte prioritari, s'ha mogut de manera altruista per recopilar una llista d'uns 130 socis i convocar, amb el directiu Jacob González com a intermediari, l'assemblea extraordinària per al 28 d'agost, al Comú d'Escaldes. La primera convocatòria serà a les 20.00 hores i la segona, a les 20.30. Justo també va aprofitar per fer una crida: «No sabem si hi tenim més abonats i estem demanant a través de les xarxes socials que aquells que són socis, ens ho facin saber i ens enviïn les seves dades personals al mail del club –[email protected]– per poder refer la base de dades».

En l'assemblea es tractarà la constitució d'una junta gestora per a l'entitat, que tal i com va avançar ahir aquest rotatiu en l'edició d'ahir, podrà encapçalar España sense cap problema si rep el sí de dels terços dels socis assistents. Amb tot, queden dues setmanes fins el dia en qüestió i l'empresari, que no es refia de ningú, ha deixat ben clar que fins que no agafi ell el control de l'entitat no posarà els diners. «I el 28 d'agost és massa tard», va clamar. El cert és que quant abans ho faci, més marge hi haurà per començar a redreçar el vol i menys jugadors marxaran.

ESPAÑA SE CITA AMB UN ADVOCAT / Així doncs España se citarà avui amb un advocat, per saber si ell mateix podria crear un grup de treball malgrat que no té poders per fer-ho i Moliné està de vacances. «Mirarem si és possible fer alguna cosa ja mateix... El que no entenc és que el president es desentengui del club en un moment que penja d'un fil», va queixar-se. «Moliné no té cap iniciativa pròpia. Jo mateix hauria creat el grup de treball el mateix dijous a la nit en la reunió. Allà hi havia gent entesa del futbol com Toni Lima, Xato Marín o Paco Amat, que saben del tema i ens podrien ajudar redreçar la situació. Però també sóc conscient de què jo no tinc cap autoritat i així estan les coses. No avancem», va desfogar-se.

Avui, més moviments. La intenció de Justo és parlar amb España perquè l'abisme està cada vegada més a prop.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT