PUBLICITAT

El Sant Julià agafa el relleu de l'Andorra i fitxa Aitor i Allan

  • El club lauredià, que jugarà a Tercera, es converteix en el referent del país
I. MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
D'esquerra a dreta Aitor, Torrentallé, Allan i Xarli, ahir al Centre Esportiu Foto: COMÚ DE SANT JULIÀ

El CE Sant Julià va presentar ahir dues incorporacions per a la pròxima temporada. Un és el del capità i defensor de la porteria de la selecció, i també del ja extingit FC Andorra: Aitor. L'altre és una ferma promesa del futbol andorrà, que tot i ser brasiler porta tres anys al Principat en el filial del club que presideix François Moliné: Allan Bittencourt.

Es tracta de dos fitxatges de luxe que s'afegeixen a d'altres vells coneguts de l'Andorra com ara Jorge Días, Nacho Llamas i Jona.

Completen la plantilla que dirigeix Talín Puyaltó els porters Pere Cruz i Dani Oliveira, a més dels jugadors Nuno, Carlos, Omar i Pedro. Han marxat Yuki, Oferil i Xavi Brea, per la qual cosa els lauredians tenen ara una plantilla amb onze jugadors –no es descarta fitxar un dotzè– i es converteix, a causa de la desaparició de l'Andorra, en el principal referent del país.

El Sant Julià va ser escollit la temporada passada com el millor equip amateur de Catalunya després de ser campió de lliga i consumar de manera directa l'ascens a la Tercera Divisió espanyola, per sota de la Segona B –l'antiga Primera Nacional A–, Segona –categoria a la qual militava l'equip de Carlos Sánchez– i Primera. Malgrat l'equipàs, Ramon Ibars, Xarli, va deixar clar que la política del club no canviarà: «Sempre ens hem caracteritzat per tenir una base forta, ben estructurada, que ha donat molts jugadors al futbol sala del país, per tant la nostra responsabilitat no canvia. Si pugem de categoria serà un ascens benvingut, però tenim clar que continuarem apostant per jugadors amateurs i per les nostres categories inferiors».

El Sant Julià començarà la lliga el 21 de setembre, a casa contra el Castellbisbal. Abans, però, jugarà dos partits i dos triangulars, tots de caire amistós.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT