PUBLICITAT

Creix el nombre de visitants de l'oficina de la Rotonda

  • Un 13,8% més de persones respecte al juliol de l'any passat?
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda, d'Andorra la Vella, va rebre, durant el mes de juliol, un total de 10.700 visitants, que són un 13,8% més que els que va registrar el mateix mes de l'any passat, (9.400). Des del Comú d'Andorra la Vella van indicar que tant al juny com al juliol es van incrementar les consultes a aquesta oficina, i que durant el mes d'agost també està havent-hi una alta afluència. La mitjana de visitants durant el juliol va ser de 345 al dia.

L'espai dóna informació sobre les activitats a fer a tot el país, i s'atén la majoria dels visitants a la capital. Quatre treballadors fixes i cinc eventuals que els donen suport durant l'estiu informen els turistes.

Durant el mes de juny ja es va notar un increment important respecte a l'any anterior, passant dels 7.000 visitants del juny del 2012 als 9.000 aquest juny, el que representa un augment del 28,6%. Així, durant el mes de juny hi va haver una mitjana de 300 visitants diaris a l'oficina de la plaça de la Rotonda.

Pel que fa a l'agost, ha començat també amb una forta afluència, i el dissabte de Festa Major es va arribar fins els 850 visitants. La majoria dels visitants van ser espanyols seguits dels de la resta d'Europa i dels francesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT