PUBLICITAT

De Sá es queda a 4 centèsimes de la MMP en una gran actuació

  • El velocista andorrà és el 21è de 30 participants en la ronda preliminar dels 100 lliures a Moscú
EL PERIÒDIC
MOSCÚ I MIAMI

Periodic
El ?foto-finish' de la primera sèrie de la ronda preliminar dels 100 lliures, amb De Sá com a cinquè classificat Foto: IAAF

Mikel de Sá va protagonitzar una gran actuació en la ronda preliminar dels 100 lliures, corresponent als Campionats del Món d'atletisme a l'aire lliure que s'estan disputant a Moscú (Rússia).

El velocista andorrà, que partia en el carrer 8 de la primera de les quatre sèries, va aturar el crono en 11,24s amb un vent negatiu de 0,4 i es va quedar a només quatre centèsimes de l'objectiu, que era rebaixar la seva millor marca personal (MMP). De Sá, que no fa ni un mes havia aconseguit el seu millor registre en els 200 lliures, s'ha quedat amb la mel als llavis en la prova reina malgrat que es tracta del seu millor temps aquest any en aquesta distància i que va ser el cinquè de la seva sèrie per davant de Daniel Philimon (Vanuatu) i Christopher Lima (República de Sao), a més d'obtenir el 21è millor registre dels 30 que van afrontar la ronda preliminar.

Com no, el campió va tornar a ser Usain Bolt, tot i que va aturar el crono en 9,77s i es va quedar a 19 centèsimes de la plusmarca que ell mateix ostenta des dels Mundials de Berlín del 2009.

SÁNCHEZ CAU A SEGONA RONDA / Magdalena Sánchez també tenia cita amb els Mundials, en el seu cas de judo, corresponents a la categoria cadet i disputats a Miami (Estats Units). La lluitadora de la Fandjudo, en la categoria de pes de menys de 57 quilos, va superar la primera ronda del grup 1 gràcies al sorteig i en el primer combat que va disputar, els setzens de final, va perdre davant la turca Ilayda Seyis per ippon, quan no s'havia complert el minut i va quedar per tant eliminada, donat que la competició en -57 només va permetre repescar a les semifinalistes de cada un dels quatre grups.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT