PUBLICITAT

Fem Net prepara una nova jornada de neteja el proper 21 de setembre

CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Voluntaris recullen els boscos, en la jornada de neteja del novembre passat. Foto: ÀLEX LARA

L'Associació Fem Net, que treballa per a la protecció del medi ambient, ja ha fixat la data de la seva propera jornada de neteja dels boscos i vies públiques del país. Serà la quarta jornada i se celebrarà el proper 21 de setembre.

Tal i com va informar el president de l'associació, German Torres, ja s'han iniciat els contactes amb els comuns per tal de determinar quines són les zones més contaminades de cada parròquia i que requereixen d'una neteja urgent de brossa.

Paral·lelament, des de l'associació s'ha iniciat una tasca de captació de voluntaris. L'objectiu és superar els 180 aconseguits en edicions passades, i per assolir-ho s'ha contactat amb la borsa de voluntaris que gestiona el Govern, amb empreses de guies de muntanya i amb la Creu Roja. De moment, i encara que no es tenen dades, la resposta està sent «bona», va manifestar Torres.

La darrera jornada de neteja es va dur a terme el novembre de l'any passat. L'associació va netejar un abocador de Santa Coloma. Una canya de pescar, una bicicleta o parts de motor són algunes de les runes que els voluntaris van recollir. I a la segona jornada, al maig del 2011, Fem Net va retirar fins a nou tones de deixalles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT