De Sá, a punt per fer millor marca personal en els 100 lliures als Mundials

• La triatló de Tarragona és l'altra gran competició, amb participació massiva del club AnyósPark
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Arriba l'agost i l'esport tampoc pot evitar els cartells de tancat per vacances. No hi ha cap competició al Principat i la representació tricolor lluny de les nostres fronteres es remet només a dos punts del mapa europeu: Moscú i Tarragona.

En la capital russa hi ha l'atleta Mikel de Sá, que aquest matí, a partir de les deu, afronta la ronda preliminar dels 100 lliures preparat per assaltar la seva millor marca personal, aturada en els 11,20s.

De Sá ha tingut un estiu mogut amb la Copa d'Europa i els Jocs del Mediterrani, que el van deixar esgotat. Allò va servir també per comprovar que el treball dóna els seus fruits, ja que ja va aconseguir rebaixar el millor crono personal en els 200, que va aturar no fa ni un mes en 22,45s.

Avui l'objectiu és el mateix, amb la diferència que disputa la prova reina de l'atletisme. «Ha hagut de recarregar piles i fer un entrenament progressiu per arribar de nou en plena forma als Mundials», va explicar el director tècnic, Abraham Férriz, qui va afegir que el veu capacitat per assolir l'objectiu: «Hem treballat la sortida, que és el seu punt feble i tindrà com a rivals corredors que com ell arriben amb wild card per tant les condicions seran millors que les normals en uns Mundials».

A Tarragona hi ha prova de la Wild Wolf Triathlon Series –la Copa del Món, avui amb la prova d'esprint i demà amb la olímpica, en la qual hi haurà 18 corredors del Club AnyósPark entre els quals hi haurà Jordi Cerro com a referent i com a clar aspirant al podi.