PUBLICITAT

El Cadí i el kanu celebren el 20è aniversari del seu agermanament

  • Batalla destaca la relació «entre dos dels millors clubs d'Europa»
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Un grup de joves palistes del club Kanu Schwaben d'Augsburg (Alemanya) són fins al 15 d'agost a la Seu d'Urgell per entrenar al Parc Olímpic del Segre. L'activitat forma part de l'agermanament que des de fa anys duu a terme el Cadí Canoe-Kayak amb l'equip bavarès i que aquest any arriba al 20è aniversari.

Els esportistes alemanys, juntament amb piragüistes locals, van ser rebuts dimecres a l'Ajuntament per l'alcalde, Albert Batalla; el regidor d'Esports, Lluís Biosca; el president del club Cadí Canoë-Kayak, Enric Balastegui, i el responsable del club Kanu Schwaben d'Augsburg, Horst Woppowa.

En el seu parlament, Batalla va destacar la importància de la relació de continuïtat «entre dos dels millors clubs d'Europa» i va recordar el seu paper clau en els JJOO, ja que Augsburg va ser subseu dels Jocs de Munic el 1972 en eslàlom (esport d'exhibició), mentre que la Seu va acollir les proves olímpiques el 1992, ja com a esport oficial.

Tres generacions / Per la seva banda, Balastegui, que l'any 1993 va formar part de la primera fornada de joves que va participar en l'intercanvi, va remarcar que es tracta «d'una experiència de germanor molt valuosa i enriquidora que ja suma tres generacions».

Per últim, el president del club Kanu Schwaben d'Augsburg, Horst Woppowa, va incidir en la rellevància de l'intercanvi, que permet els esportistes créixer esportivament i conèixer una altra cultura. A més, va fer esment als bons records dels Jocs Olímpics de Barcelona, en què va pujar al podi una piragüista del club.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT