PUBLICITAT

¿Quimonos més sexys?

  • Juanjo Padrós dissenya dos models d'uniformes nous arrapats i amb faldilla
  • El director tècnic de la Fandtaekwondo el mostra a la Federació Mundial perquè siguin oficials
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
A l'esquerra, Rovira amb el nou model femení de Padrós. A la dreta, el presenten a la Federació Mundial. Foto: fandtaekwondo

El director tècnic de la Fandtaekwondo, Juanjo Padrós, és també membre del Comitè Executiu de la Federació Europea de Taekwondo i va aprofitar els Mundials de Mèxic del juny passat per presentar al Comitè d'Expansió Internacional una nova idea sobre el canvi d'imatge per a la dona,

Padrós va dissenyar dos models de quimono: un de cap a peus tot ajustat al cos a través de lycra i amb una faldilla curta afegida, i un altre que es composa d'un vestit amb faldilla i uns pantalons de lycra, «de manera que dibuixin millor el cos i li doni un punt més femení», argumenta el creador.

L'empresa Tailor&Co del Principat ha col·laborat en aquesta iniciativa donant forma material a la idea de Padrós i la membre de l'equip nacional Jéssica Rovira va fer de model en un acte al qual hi van assistir el president de la Federació Mundial, el secretari general, els vicepresidents i la directora de màrqueting, entre d'altres.

El toc sexy que busca Padrós en el taekwondo femení, segons va explicar al jurat, «es basa en diferenciar les dues categories a través dels quimonos i amb material de lycra d'última generació que pugui adaptar-se als moviments alhora que remarca la figura del cos». Segons explica el director tècnic de la Fandtaekwondo, «els presents van acollir el nou model amb interès» i ara s'estan ultimant els detalls per vendre el disseny a alguna casa de roba oficial.

El que vol Padrós, però, és que el nou model d'uniforme que ell proposa tingui presència en les competicions internacionals de primer nivell. De moment, espera una resposta per incorporar-lo al mercat en un torneig d'elit semiprofessional que es disputarà al desembre, el Grand Prix de Manchester. Si l'experiment qualla amb bona crítica podria estendre's al pròxim Campionat d'Europa sub-21. L'esport femení està a l'alça i Padrós busca fórmules perquè la dona tingui tant o més protagonisme que l'home en el món del taekwondo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT