PUBLICITAT

El Campus Laura Amorós té prop de cinquanta participants i totes estrangeres

  • L'Estada de la responsable de la base a Catalunya no té cap nedadora del Principat
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Amorós, Pons i una altra entrenadora, Gisela Morón, ahir als Serradells Foto: ÀLEX LARA

El Campus Laura Amorós que s'està realitzant aquesta setmana a la piscina dels Serradells ha tornat un altre estiu al Principat amb la sorpresa de què no hi ha cap nedadora andorrana de les prop de cinquanta participants –39 nenes i 8 entrenadores– que s'han apuntat.

Una dada que sorprèn per ser una aposta del Comú d'Andorra la Vella destinada a les joves del país i dirigida per una entrenadora de prestigi internacional que actualment treballa com a responsable de la base de la sincronitzada a Catalunya, que ha estat assistent d'Anna Tarrés a la selecció espanyola, que ha treballat en entitats com la residència Blume i que durant cinc anys va ser nedadora de la selecció espanyola.

El Campus compta amb un programa principalment a l'aigua, en el qual es treballa la condició física, la tècnica i les coreografies, amb activitats vinculades com la gimnàstica, el ball o el maquillatge. «Busco la qualitat i no vull que això es faci gran. 60 seria el màxim», va argumentar una Amorós que veu Andorra com el lloc idoni per continuar els pròxims anys amb la seva estada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT