PUBLICITAT

Prellista amb diverses cares noves per al duel a Moldàvia

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Molts dels jugadors etiquetats com integrants de la selecció A i la B fa ja unes setmanes que estan a les ordres de Koldo Álvarez per guanyar-se un forat en la llista per a l'amistós del dimecres de la setmana que ve a Moldàvia.

Ahir el seleccionador va fer pública una primera convocatòria amb 26 jugadors, entre els quals s'hi troben diverses cares noves. Destaquen jugadors com Rui Filipe Gonçalves, Àlex Roca, Baixinho, Toscano, Juli Sánchez o Xavi Andorrà, amb poca presència en les darreres llistes amb el combinat absolut. D'altres com Marc Pujol, que no va estar convocat als dos últims partits oficials, a finals de març amb Turquia i Estònia per lesió, tornen a atraure l'interès del seleccionador per a un partit que servirà de preparació per afrontar els quatre partits que queden de la fase de classificació per al Mundial de Brasil 2014. Contra les seleccions de Turquia i Holanda al setembre i davant Hongria i Romania a l'octubre.

Koldo donarà la llista definitiva de 18 jugadors demà després de l'entrenament vespertí i dilluns l'expedició tricolor es desplaçarà Chisinau, dos dies abans del partit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT