PUBLICITAT

Art al Set comença la temporada amb J. L. Pascual

  • La galeria mostrarà un tast de les escultures i pintures del barceloní
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pascual, amb una de les seves creacions, al Principat. Foto: ARXIU

L'obra de l'artista català José Luís Pascual protagonitzarà la pròxima exposició de la galeria Art al Set aquesta tardor. Segons va informar la galerista Laia Maestre a l'ANA, la inauguració de la mostra serà el 30 de setembre i estarà integrada per pintures i escultures, tot i que encara s'ha d'acabar d'acordar amb l'artista quines seran les peces que s'exposaran finalment al Principat.

El públic podrà admirar les escultures treballades a partir de làmines de ferro que l'artista talla i doblega per crear volums en forma de dones, animals o plantes. L'apartat d'obra pictòrica comptarà, com és habitual en Pascual, amb cartrons treballats amb tècnica mixta, en què plasma figures que segueixen la mateixa pauta volumètrica que en les escultures.

L'autor, que té una extensa trajectòria, ha vist com al llarg dels anys les seves criatures s'anaven instal.lant en jardins i places de Catalunya, com ara a la Vila Olímpica de Barcelona, a Salt, a Vilanova i la Geltrú o a Centelles, i també a Lausana (Suïssa).

El talent de Pascual l'ha dut a realitzar litografies per a diverses publicacions editorials, entre les quals l'obra Noctambularios, amb text de Manuel Vázquez Montalbán. L'exposició, que s'inaugurarà el mes vinent a Art al Set, no serà l'estrena del creador al país, ja que el 2002 va participar en una mostra col.lectiva a la galeria Carment Torrallardona. Aquesta nova experiència al Principat està prevista que duri un mes i mig, aproximadament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT