PUBLICITAT

Un dipòsit judicial de vehicles per a la Seu d'Urgell

  • Una vella reivindicació política i veïnal davant la mala imatge del municipi
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Vehicles decomissats,aparcats al aparcament del cementiri de la Seu. Foto: ACN

El Departament de Justícia de la Generalitat construirà un dipòsit judicial de vehicles a la Seu d'Urgell per tal d'estacionar-hi els vehicles comissats tant pels Mossos d'Esquadra com per la Guàrdia Civil. Actualment aquests vehicles es troben en diferents punts de la ciutat i la concentració més gran és a l'aparcament del cementiri on hi ha més de 30 vehicles.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, es va mostrar satisfet per l'anunci i va manifestar que «era necessari una solució definitiva per aquest problema endèmic a la ciutat». Una vella reivindicació que ha estat objecte de denúncia per part d'alguns grups polítics i dels mateixos veïns.

D'aquesta manera, el municipi tindrà en els propers mesos un dipòsit judicial de vehicles per tal d'emmagatzemar el gran nombre de vehicles commissats pels Mossos d'Esquadra i per la Guàrdia Civil fruit de la proximitat de la frontera i del contraban des d'Andorra, va informar l'ACN.

El fet de que hi hagi punts de la ciutat on s'acumulen aquests vehicles, el seu estat de degradació i la falta d'actuació des de l'administració havia generat cert debat entre la ciutadania i havia obligat al govern local a buscar una solució i aquest dipòsit, per tant, s'ubicarà en un espai proper a la ciutat.

El Departament de Justícia ha fet cas a les demandes i ara és l'ajuntament urgellenc el que treballa per buscar el lloc més adient, però sembla que ja s'està treballant per arribar a un acord amb els propietaris del terreny que ja s'hauria escollit per ubicar el dipòsit. Un acord que, hores d'ara, encara no està tancat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT