PUBLICITAT

La renovació de Maresch depèn de la nacionalitat dels pivots

  • Acord total amb Éric Sánchez (LOBE Osca), el complement d'Schreiner per a la direcció d'orquestra
I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pérez defensat pel seu relleu Sánchez en el River-Osca del curs passat Foto: TONY LARA

Anton Maresch està vivint una situació molt complexa en referència al seu futur al River Andorra. Ell vol seguir i el club també el vol renovar, però la seva continuïtat està condicionada al fitxatge d'un pivot.

La plantilla del primer equip del River 2013-2014, segons han planificat el director general, Francesc Solana, i el tècnic, Joan Peñarroya, estarà formada per deu jugadors i la normativa especifica que s'han de tenir un mínim de sis jugadors nacionals –espanyols– o de formació i un màxim de dos no comunitaris.

Ahir el club tricolor va confirmar l'acord total, a falta de la signatura, del base Éric Sánchez, jugador de 31 anys nascut a Hueova procedent del LOBE Osca, que serà el complement d'Schreiner per a la direcció d'orquestra i que compta amb un ascens a l'ACB amb l'Obradoiro, fa tres temporades. «És un base de garanties que aportarà experiència», va lloar-lo Solana sobre un jugador que la passada campanya va jugar 22 partits –18 de la lliga regular i 4 de play-off– amb mitjanes de 10 punts per partit, 2,8 assistències i 9 de valoració en més de 22 minuts de joc.

FLIS TORNA A RÚSSIA / Descartades les renovacions de Safford i Moncasi, i oficialitzat el fitxatge de Dima Flis pel BC Ural Yekaterinburg rus, el River té el sí dels dos bases a més de Gerbert Martí i altres renovats com Thomas Hampl, Marc Blanch, Pablo Sánchez, a més de Toi Gabriel i Guille Colom, amb fitxa del filial i que estaran a cavall amb el primer equip.

GUÀRDIA, L'ALTRE DUBTE / Falten dues renovacions, les de David Guardia i Anton Maresch. El primer serà l'últim en saber si continua i en el cas del segon està supeditat als futurs fitxatges: «Ara estem treballant per incorporar dos pivots», va detallar Solana, «i si un d'ells és espanyol es podrà quedar, sinó no».

Sigui com sigui, l'austríac vol quedar-se i el seu caixet comença a pujar, després de disputar ja dos partits amistosos amb la selecció absoluta del país centreeuropeu, amb grans actuacions en les victòries contra Luxemburg i Dinamarca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT