PUBLICITAT

L'equip masculí de la FAB, eliminat als despatxos

  • Guanya l'Open i és eliminat als quarts de final del Campionat de França en ser un equip del Principat
EL PERIÒDIC
PERPINYÀ

Periodic
Foto:

L'equip masculí de la Federació Andorrana de Bàsquet va tenir una actuació tan bona en l'Open de França disputat el cap de setmana a Perpinyà que al final van haver d'eliminar-lo, com es diu en el món de l'esport, als despatxos.

Rafa Casals, Oriol Fernández, Sergi Marín i Jordi Fernández van guanyar l'Open de dissabte contra pronòstic després de vuit partits –tots guanyats– i gràcies a això es van guanyar una plaça com un dels 16 millors equips del país veí del nord per al Campionat de França, que es disputava l'endemà diumenge. Era tal la sorpresa que les dues federacions van pactar que en el Nacional no podien anar més lluny dels quarts de final, passés el que passés. I el que va succeir és que van guanyar els tres partits de la lligueta i van classificar-se com a primers de grup als quarts.

El femení de Marina Calamita, Patrícia Meira, Nàdia Mun i Rocio Calamita, també va ser sorprenentment guanyadora de l'Open, però el Nacional el van jugar les sub-18, per preparar la participació en el Mundial sub-18 que es disputarà al setembre a Indonèsia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT