PUBLICITAT

Fluixa participació en la crono d'Arcalís, amb triomf per a Diaz

  • El mal temps del matí condiciona una jornada amb només 28 participants
EL PERIÒDIC
LLORTS

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Dissabte es disputava a Llorts la contrarellotge del Campionat d'Andorra que organitza l'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA) i que tenia la intenció d'arribar a més de 50 corredors. Però el matí no va acompanyar, la pluja va aparèixer i finalment, tot i que va millorar molt el temps, només es van presentar 28 corredors. El més ràpid de tots, Guy Diaz, que va completar els 13km entre Llorts i la Coma d'Arcalís en un temps de 35min 33s, imposant-se per 10s a Guillem Muñoz, i 12s sobre David Albós, tots tres amb una mitjana superior als 21,8km/h.

Dels 28 ciclistes, cap dona, però sí un dels veterans que mai no falla en aquestes competicions, Baldomer Vallverdú, que superant els 70 anys va tornar a competir complint amb la distància en 58min 30s.

Pel que fa als favorits, Diaz està demostrant que el seu nivell segueix sent molt alt, i ahir amb una crono fantàstica va volar pel port d'Arcalís a una mitjana de velocitat de 21,9km/h. En la resta de categories, es van imposar Joel Ponce (cadets), Àlex Cava (júniors), Guillem Muñoz (Master 30), Alain Valls (Veterans 40) i Philippe Port (Veterans 50). La pròxima cursa serà l'1 de setembre amb la crono entre Ordino i Sorteny.

ÀLEX LÓPEZ, ‘1,5 METRES' DE RESPECTE / El ciclista Àlex López, que es troba en plena travessa pels Pirineus per difondre el respecte al ciclista amb la iniciativa ‘1,5 metres', va participar en la prova tot i arribar des de Vielha per la Bonaigua i el port del Cantó. López.

LLORTS-LA COMA D'ARCALÍS: 13KM

1. Guy Diaz 35min 33s

2. Guillem Muñoz 35min 43s

3. David Albós 35min 45s

4. Xavier Garcia 38min 06s

5. Thomas Vincent 38min 19s



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT