PUBLICITAT

Lampkin s'imposa a Arinsal després de les dues jornades

  • Més de 200 participants i 285 seguidors en els 30km de zones
R. M. S.
ARINSAL

Periodic
Alguns dels participants observen una de les zones, al riu Foto: ÀLEX LARA

el pàdoc instal·lat a Arinsal per acollir els Dos Dies de trial tenia tan bona pinta que allà hi eren els camions oficials de marques de la categoria de Gas Gas, per exemple, amb els tallers inclosos, amb venda de material també d'algunes marques. Un ambient d'alta gamma, de competició de nivell per a una cita esportiva on hi havia més de 30km de zones per als 215 participants que finalment hi van competir, i que van estar acompanyats per 285 seguidors. El millor dels motoristes, Dougie Lampkin, excampió del món, que es va imposar en la categoria sènior negre. El millor andorrà va ser Albert Cabanes, campió en veterans.

Lampkin va dominar la competició de principi a fi. El seu nivell havia de quedar palès d'alguna manera, perquè 12 títols del Mundial l'avalen, i així ahir finalment es va imposar amb claredat, amb 14 punts, pels 18 que en va sumar el segon en la classificació sènior negra, Pol Tarrés. El tercer en el podi final, David Darnés amb 39 punts.

La presència andorrana, amb tot, va ser important. Es nota que aquest esport apassiona als de casa, i durant les dues jornades hi havia molts motoristes del Principat. Els més destacats van ser Albert Cabanes, campió en veterans amb 23 punts, o el jove Oriol Pi, guanyador en cadet blau amb 26. En veterà groc, Sandra Bonet va tenir un paper interessant, amb la quarta plaça.

A més d'aquest resultats, en categoria júnior negre van destacar Jorge Casales (14 punts), guanyador, Jaime Busto (23) , segon, i Miquel Gelabert (24), que va completar el podi.

30KM DE ZONES PER TASTAR / El trial dels Dos Dies d'Arinsal va implicar tota la parròquia de la Massana. L'ambient a Arinsal era de pur trial, i fins i tot les zones, de més de 30km, arribaven a la Caubella, Pal o el port de Cabús. Aquest era un dels atractius d'aquesta prova, organitzada pel Moto Club d'Arinsal, que manté la seva essència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT