PUBLICITAT

Només una millor marca

  • Els Campionats del Món de Barcelona acaben amb només Pol Arias rebaixant el seu rècord personal en els 200 lliures. Mònica Ramirez i Pablo Feo van estar a prop
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Feo, Ramirez i Arias, a la piscina on s'han disputat els Mundials Foto: FAN

Ahir van finalitzar els Campionats del Món de Barcelona, on s'han donat cita durant les últimes dues setmanes els millors nedadors del món, i on hi eren també tres andorrans que tenien com a primer objectiu rebaixar els seus temps en les proves en què competien. Al final, només Pol Arias, en la prova dels 200 lliures, va aconseguir l'objectiu, tot i que tant Pablo Feo com Mònica Ramirez van estar a prop de fer-ho.

El primer dia de competició va tenir Pol Arias de protagonista, quan corria els 200 lliures a la piscina catalana. L'andorrà, nascut al 1996, el més jove dels tres nedadors de la Federació (FAN), va assolir un temps de 2min 00,44s, que va suposar el seu millor registre en la distància, tot i que el regust amarg va arribar en no poder baixar dels dos minuts. En tot cas, la seva posició final va ser la 60a.

Després va arribar el torn per a Mònica Ramirez en la primera de les dues curses en què competia a la capital catalana. L'andorrana, en la prova del 100 lliures, va fer un temps de 1min 00,98s, que entrava dins de les previsions dels tècnics de la Federació i d'ella mateix, però que es va quedar molt a prop del rècord personal, que és encara 1min 00,04s. Ramirez va ser 59a de les 73 participants. En la seva segona competició, la dels 50 lliures, va finalitzar amb una marca de 28,35s en el lloc 56è de les 83 participants, no massa lluny dels 27,69s que té de plusmarca. Aquell mateix dia –dissabte 3–, Pablo Feo debutava a la cita mundialista en els 50 esquena. Feo si que va tenir la seva MMP a tocar: 29,47s en el lloc 41, quan la seva marca és 29,41s.

Aquests mundials deixen una nova i important experiència en un planter de nedadors que encara, però, ha de seguir creixent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT