PUBLICITAT

Despres acaba segon en el seu debut amb Yamaha a Brasil

el periòdic
ESCALDES-ENGORDANY

Cyril Despres debutava al Ral·li Dos Sertoes amb la seva nova marca, Yamaha. Ho feia en una competició similar a la que es trobarà en gener al Dakar. Ara, a Brasil, va lluitar entre els millors, va estar al davant, i finalment ha aconseguit acabar segon en la general, només per darrera de Paulo Gonçalves.

Despres ha deixat clar els seus rivals que el seu canvi de marca no ha variat el seu potencial. La Yamaha està en fase d'evolucionar, i així ho ha demostrat en aquesta cita brasilera on ha tingut bons moments i d'altres per millorar. Fonamentalment la cita del Dos Sertoes era per provar la màquina i el pilotatge, i ara el pilot resident, fins el setembre quan marxi a Perú, descansarà en el pilotatge però seguirà en el treball fosc de millorar la moto amb els tècnics de la marca que hi seran a Andorra per ficar-s'hi en la Yamaha YZF450.

El pilot francès va finalitzar segon, deixant Marc Coma en la tercera posició. «Ara tornarem a casa per resoldre els petits detalls que marquen la diferència entre un podi i una victòria», va afirmar Despres, que es lamentava d'alguns dels problemes que havia patit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT