PUBLICITAT

Andbank ja està oficialment registrat com a banc espanyol

  • L'entitat deixarà d'actuar a través de la seva filial de Luxemburg
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
La façana de la seu central d'Andbank Foto: ÀLEX LARA

Ha nascut Andbank Espanya, entitat que substituirà a la fins ara Andbank Luxembourg Sucursal a España. D'aquesta manera, i després de fer-se amb Inversis, l'entitat andorrana podrà operar com a banc espanyol.

Als registres mercantils ja figura, amb data 28 de juny, el tancament de la sucursal luxemburguesa i el trasllat dels actius i passius d'una a d'altra entitat. Segons informen mitjans espanyols, l'operació és rellevant tenint en compte la recent adquisició de l'entitat espanyola Inversis, concretament la divisió privada.

Dues setmanes després va arribar el vistiplau del Banc d'Espanya. En una resolució feta pública el 18 de juliol, va informar de la variació en el Registre de Bancs i Banquers realitzada el 12 de juliol. Andbank Espanya quedava inscrita a aquest registre, amb seu a Madrid i substituint el codi que fins ara pertanyia a l'entitat Andbank Luxembourg Sucursal en España. Paral·lelament, es procedia a donar de baixa aquesta entitat, a partir de la qual el banc andorrà operava a Espanya fins la data del 12 de juliol.

llum verd a operar a espanya / Amb aquest pas, l'entitat andorrana ja té via lliure per operar al mercat domèstic espanyol. Ara ja només queda que aterri a Espanya MoraBanc. Crèdit Andorrà, a través de Banco de Alcalà, i BPA, a través de Banco Madrid, ja hi són. Tot està emmarcat en el procés d'expansió de la banca andorrana i en la cerca de nous mercats, per augmentar la seva quota de clients, motiu pel qual des del sector espanyol no es descarten noves adquisicions els propers mesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT