PUBLICITAT

La Volta als Ports entra en el calendari Migdia-Pirineus

I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un grup de cinc corredors en la carretera d'Ordino, en la Volta 2013 Foto: àlex lara

El gran salt qualitatiu de la Multisegur Volta als Ports 2013 continuarà l'any vinent. Si aquest estiu l'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA) ha aconseguit fregar la barrera dels 500 participants, per a l'edició del 2014 preveu arribar als 700.

Això es deu a que la cursa cicloturista de referència al Principat s'expandeix, i passa a formar part del calendari Migdia-Pirineus de marxes. «Va venir un tècnic d'aquest circuit per veure com es desenvolupava la nostra prova i ha fet un informe molt favorable», va explicar el president de l'ACA, Pau Iglesias, deixant caure que això permetrà atraure l'atenció dels corredors del veí del nord: «En aquest 2013 gairebé la majoria dels 474 participants han estat catalans o del país; només vam tenir 15 francesos però amb aquest conveni, l'any que ve n'esperem uns 200», va afirmar.

Aquest pas endavant fa garantir i fins i tot millorar el suport econòmic d'Andorra Turisme. I l'objectiu de convertir-la a llarg termini en una mena de Quebrantahuesos, amb una participació massiva que superés els 3.000 participants, també va pel bon camí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT