PUBLICITAT

Turisme encara no ha valorat un possible patrocini

  • El termini per pagar la inscripció va acabar dijous i, amb retard, Camp alerta que serà complicat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic

Dijous va expirar el termini per pagar els 11.000 euros de la inscripció a la Superlliga i dels 15.000 de l'aval que el Club Vòlei Andorra no va fer efectius en no tenir ni un euro a la caixa forta. Ahir, mentre Lluís Hillaire creuava els dits perquè la Reial Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) acceptés la pròrroga fins dimarts, demanada per carta pel tècnic del Club Vòlei Andorra, el ministre de Turisme responia ahir –24 hores tard– a la demanda de l'entitat que presideix Natxo Maset d'un ajut econòmic.

Les paraules de Francesc Camp tampoc no van aclarir dubtes: «Tenim la proposta sobre la taula per patrocinar-los però no hem decidit res. Hem d'acabar de valorar molt seriosament i afinadament si fem aquesta esponsorització o no . Intentarem donar una resposta la setmana que ve».

La feina està encara per fer tot i que el CVA ja està fora de termini, però Camp tampoc va donar moltes esperances: «Nosaltres ens guiem per l'impacte dels diners que posem amb patrocinis i ja sabem que el vòlei no pot tenir la notorietat i l'impacte que pot tenir el bàsquet».

«Respondrem la pròxima setmana. Aquest esport no té la notorietat que pot tenir el bàsquet»



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT