PUBLICITAT

Detinguts tres joves amb més de mig quilo de marihuana

EL PERIÒDIC
COLL DE NARGÓ

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat tres joves, de 18 anys i nacionalitat andorrana, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. La policia va aturar en un control a la C-14, prop de Coll de Nargó el vehicle en què anaven, amb matrícula andorrana.

Segons la versió policial quan el conductor va abaixar la finestra per parlar amb els agents, aquests van notar una forta olor de marihuana que sortia de l'interior. Per aquest motiu, van escorcollar el turisme i van localitzar diverses bosses de marihuana repartides entre la guantera i el maleter, amb uns 550 grams de droga valorada en prop de 3.000 euros. Els mossos sospiten que haurien comprat la droga en territori espanyol i intentaven introduir-la aquell mateix dia al Principat d'Andorra.

Arran dels fets, els tres ocupants del vehicle, dos homes i una dona, van quedar detinguts per tràfic de drogues. Els arrestats han passat ja a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT