PUBLICITAT

Colom deixa el Fuenlabrada per anar a l'Estudiantes

  • El base andorrà encara no ha signat però l'acord entre les dues parts hi és
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Colom, durant un partit amb el Fuenlabrada, ja el seu exequip Foto: EL PERIÒDIC

El Fuenlabrada rebrà segurament l'arribada de Dani Pérez, exjugador del BC River Andorra, i ja sap que Quino Colom, de 24 anys, està fora. El jugador abandona el club on ha estat competint a la Lliga Endesa (ACB) durant les últimes cinc temporades. El seu futur és a l'Estudiantes, un dels històrics del bàsquet espanyol, que està interessat en el jugador andorrà.

Amb la renovació de Txus Vidorreta en la banqueta de l'Estudiantes, la incorporació de Colom a la plantilla és gairebé un fet. Ahir el base andorrà, de 1.88m, va preferir no fer valoracions sobre aquesta nova incorporació perquè encara falta la signatura, el que vol dir que el fitxatge no és tancat, tot i que l'acord sembla total. L'Estudiantes volia tenir Rodrigo San Miguel com a director d'orquestra, però finalment el jugador s'incorporarà a l'UCAM Murcia, el que fa que les portes del club madrileny s'obren per al base andorrà. Segons algunes informacions fetes públiques ahir, el jugador percebria 150.000 euros per cada una de les dues temporades en les que jugaria a l'Estudiantes.

COLOM, SEGON BASE / El paper de Colom al Fuenlabrada ha estat millorant en els últims anys, però finalment el club madrileny no complia amb les seves expectatives, d'aquí la sortida. Colom va jugar 34 partits la temporada passada, més de 600 minuts sent 11 vegades al cinc inicial i amb 223 punts i 84 assistències, a més de 67 rebots en total.

EL SEU GERMÀ GUILLE, AL BC ANDORRA / La nissaga dels Colom continua. Fa unes setmanes el BC River Andorra va anunciar que Guille Colom, que fins ara jugava fora del Principat, hi tornava per jugar amb el sènior B i ajudar al primer equip durant els entrenaments.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT