PUBLICITAT

El River fa oficial el fitxatge del jove pivot Gerbert Martí

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Només faltava la signatura i va arribar ahir, així que el BC River Andorra va fer oficial el seu primer fitxatge de la temporada. Es tracta de Gerbert Martí, que arriba de la LEB Plata on ha estat bregant amb el Prat Joventut, i que amb 2,03m pretendrà millorar el potencial de l'equip andorrà sota cistella.

Gerbert té 22 anys i en les últimes temporades ha defensat la samarreta del Prat Joventut a la LEB Plata, amb registres que arriben gairebé als 10 punts, 7 rebots i 12 punts de valoració de mitjana en els 20 partits que va disputar la campanya anterior.

MARTÍ: «APORTAR SOBRETOT EN DEFENSA» / «A Plata he jugat de cinc, però a Or suposo que serà més complicat i per alçada hauré de jugar de 4», va manifestar ahir el jugador al web del club andorrà. «M'agrada aportar sobretot en defensa que se'm dona bé. En atac penso que tinc bona mà i m'agrada jugar d'esquenes», va comentar, a més de destacar el treball en el rebot. El català va destacar la fiabilitat del River: «Un equip que ha estat a punt de pujar a ACB ha confiat en mi, això és molt il·lusionant».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT