PUBLICITAT

L'aparcament del Fener disposa de nous accesos

  • També hi ha canvis circulatoris en alguns trams de carrers
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Plànol dels canvis que s'han dut a terme a l'aparcament del Fener. Foto: COMÚ ANDORRA LA VELLA

Apartir d'avui, l'aparcament del Fener 1, que fins ara tenia una doble entrada i una doble sortida, disposa de dos accessos d'entrada i dos punts sortida per als vehicles que utilitzin els 245 llocs d'estacionament disponibles en aquest recinte, situats al carrer de la Unió i al carrer Sant Salvador. Durant el mes de juliol, es van efectuar els treballs necessaris per arreglar els dos punts d'entrada i de sortida de l'aparcament, per tal d'afavorir l'operativitat i millorar l'arribada de visitants i de turistes a la zona comercial de Na Maria Pla i Prada Ramon, en els accessos i sortides de vehicles i dels vianants.

CANVIS CIRCULATORIS// La posada en marxa dels dos dobles punts d'entrada i sortida a l'aparcament del Fener 1 ha comportat la modificació del sentit de circulació en el tram del carrer Sant Salvador comprès entre el carrer del Fener i el carrer Na Maria Pla, a la sortida de l'aparcament. Amb la inversió del sentit de circulació, els vehicles que utilitzin la sortida pel carrer Sant Salvador hauran d'incorporar-se al carrer Na Maria Pla. La sortida de vehicles pel carrer de la Unió es farà en direcció a la rotonda del Km 0.

En aquesta primera fase d'adaptació es mantenen els set punts d'entrada i sortida de vianants a l'aparcament, tot i que en una segona fase es pugui optar per eliminar els accessos de vianants que es troben al carrer del Fener i al carrer de la Unió.

En els seus entorns s'hi ha millorat la informació, mitjançant la instal·lació de panells d'orientació verticals que assenyalen els accessos i una doble indicació de sortida de vianants per accedir directament a l'espai de Na Maria Pla, així com la senyalització horitzontal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT