PUBLICITAT

Taules d'un Andorra amb detalls encara per millorar

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

L'FC Andorra va aconseguir ahir un empat contra el Jesús Maria (2-2) en un partit que va reflectir algunes facetes del joc en les quals l'equip de Richard Imbernon encara està verd.

Sobretot a l'hora de defensar, el tècnic tricolor vol jugar amb una defensa avançada i això requereix una gran coordinació de totes les línies; els automatismes en aquesta faceta encara no acaben de veure's i el que sí que es veu més del normal és un joc d'abús amb les passades: "A vegades volem agradar massa i s'ha de simplificar", va admetre Imbernon. "Però de tota manera m'agrada aquesta plantilla perquè està molt compensada i jugui qui jugui no es nota la diferència", va afegir.

L'equip tarragoní es va avançar al minut 7 en aprofitar un malentès entre el porter Albert i Xavi Andor- rà, que va marcar en pròpia porteria. Toscano va empatar en el 44 demostrant que la greu lesió que va patir a principi d'any ja és història. Andorrà va marcar al 47 el 2-1 amb l'ajuda del porter visitant, a qui se li va escapar la pilota i en el 75 el Jesús Maria va fer el 2-2 al contraatac.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT