PUBLICITAT

Blanch reforça el River amb la seva renovació

  • A més del català, el club espera la signatura del contracte de Gerbert Martí
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Blanch, durant un tir lliure contra l'Ourense, en un duel al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

Amb les dades a la mà, la renovació de Marc Blanch que ahir va fer efectiva el BC River Andorra suposa un pas endavant important, un reforç de luxe, perquè el català va ser, de llarg, el millor jugador de l'equip i un dels més destacats de tota la LEB Or, entrant fins i tot en el cinc ideal de la competició. El club andorrà, d'aquesta manera, signa un camí segur cap a un equip seriós la pròxima campanya, i a més espera la signatura del contracte que ja té acordat amb l'ala-pivot Gerbert Martí, que ha jugat les quatre últimes temporades a la LEB Plata, tot i que en té 22 anys.

Blanch va realitzar una temporada 20012-2013 memorable, sent el gran animador del River durant tots els partits i fonamentalment en la recta final de la temporada. El seu repertori és ample, però destaca des de la línia de 6,75m 81 triples en tota la temporada i un 36,2% d'encert des de la distància, pel 59,7% de dos punts. Els seus punts per partit van arribar gairebé als 16, i va sumar una valoració mitjana de 15,6 per partit. Amb 31 anys, el jugador de Martorell s'assegura minuts de joc, i de pas anima l'aficionat andorrà, el qual va vibrar amb ell.

GERBERT MARTÍ, FET / Un altre nom per omplir la plantilla del River és el de Gerbert Martí, jugador del CB Prat Joventut, molt jove amb 22 anys, però que ja ha disputat les últimes quatre temporades amb l'equip de la LEB Plata. La passada campanya va jugar 22 partits amb el seu equip, amb gairebé 26 minuts per duel i 9,7 punts de mitjana. L'arribada d'aquest ala-pivot està més que feta, tot i que el club andorrà no l'ha fet oficial encara perquè és només a l'aguait que arribi el contracte amb la signatura del jugador.

AVUI, SORTEIG DEL CALENDARI / Avui, a les 12.00h, la FEB sorteja el calendari de la LEB Or de la temporada 2013-2014, que compta amb 14 equips.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT